Álláskereső közösség

Simple Job blog

Hagyd ki az álláskeresést és kezdj azonnal állásinterjúval!

2018. szeptember 26. - buanna

Számítógép bekapcsol, tucatnyi állásportál megnyit. Következik a hosszas keresgélés, majd e-mail hegyek önéletrajzzal, motivációs levelekkel…és akkor jön a várakozás. Ha szerencséd van, pár hét múlva be is hívnak állásinterjúra. De még ezt is le kell egyeztetni, eljutni oda, készülni rá…És ez még csak egyetlen cég volt ugye. Azokat meg inkább hagyjuk is, akik egy „Köszi, megkaptuk!” üzenetet se válaszolnak. De hidd el, lehet ezt másképp is!

fmi_2575.jpg

Állásbörze másképp!

Igazából ha elmész egy állásbörzére, azzal már egy fokkal jobb a helyzet, mert itt azonnal találkozhatsz a cégeket képviselő munkatársakkal. Viszont még mindig nem jársz az állásinterjúnál, hiszen legjobb esetben is maximum a jelentkezési anyagodat tudod átadni nekik, aztán vagy behívnak vagy nem...

Éppen ennek a problémának a megoldására született meg a Simplejob Álláskereső RapidRandi rendezvénye! A rendezvény újítása, hogy ide már nem csupán nézelődni, beszélgetni lehet jönni, hanem bizony azonnal állásinterjúkra is beülhetnek az álláskeresők. A nap végén pedig az aláírt munkaszerződésükkel távozhatnak azok, akik megtalálták a nekik való munkát. Az első Álláskereső RapidRandit idén májusban szerveztük, az egyik legmenőbb balatoni szórakózóhelyen, a siófoki Plázson. Itt tipikusan nyári, balatoni melókat lehetett találni, majd a rendezvény végén a résztvevők a vízparton pihenhették ki a napi fáradalmakat.

Az állásbörzét most Retail RapidRandi néven szervezzük meg, ezúttal Budapesten, a méltán népszerű Füge Udvarban. A téma pedig a kereskedelem lesz.  Ide tehát minden érdeklődőt várunk, aki ezen a területen szeretne dolgozni. A lényeg most is változatlan: eljössz, interjúzol, és még aznap visszajelzést kapsz a cég(ek)től! A helyszínválasztás ismét nem véletlen: a Füge Udvar kiváló terepet ad arra is, hogy este bulizhass egyet, kifújhasd magad egy kicsit.

Ezekkel a cégekkel találkozhatsz a Retail RapidRandin:

0926.png

TCHIBO

JYSK

Calzedonia cégcsoport: CALZEDONIA, INTIMISSIMI, TEZENIS

Inditex cégcsoport: ZARA, ZARA HOME, BERSHKA, PULL&BEAR, MASSIMO DUTTI, STRADIVARIUS, OYSHO

NEW YORKER

VAN GRAAF

Pozíciók, amikre jelentkezhetsz, különféle munkaidős beosztásokban:

Eladó, pénztáros, termék tanácsadó, raktáros, üzletvezető, üzletvezető helyettes, üzletvezető gyakornok, részlegvezető.

Csatlakozz az eseményhez, hogy mindenről időben értesülj és gyere el a Retail RapidRandira, hogy egy valóban Neked való munkát találj a kereskedelmi szektor legjobb vállalatainál!

Időpont: 2018.09.27. (csütörtök) 10:00-19:00

Helyszín: Füge Udvar (Bp., Klauzál utca 19.)

A bejegyzés trackback címe:

https://simplejob.blog.hu/api/trackback/id/tr7214265067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása